Prijslijst 2016

   

Studio Shoots  

   

Portretfotografie glamour

 In de studio maken we diverse foto's van je gezicht (tot maximaal je taille). In de week daarna ontvang je de door mij geselecteerde foto's die geschikt zijn voor nabewerking. Je hebt dan een maand de tijd om 3 foto's daarvan te selecteren voor nabewerking. Na ontvangst van je keuze zal ik de foto's binnen 6 weken digitaal in groot formaat aanleveren.

 

 2 uur  €100,-

Glamour shoot

 In de studio maken we diverse foto's in maximaal 3 verschillende outfits zoals we vooraf hebben besproken, hieronder vallen fashion, lingerie, esthetisch naakt en erotische shoots. In de week daarna ontvang je de door mij geselecteerde foto's die geschikt zijn voor nabewerking. Je hebt dan een maand de tijd om 5 foto's daarvan te selecteren voor nabewerking. Na ontvangst van je keuze zal ik de foto's binnen 6 weken digitaal in groot formaat aanleveren.

 

 2,5 uur  €175,-

Duo glamour shoot

 In de studio maken we diverse foto's waar jullie beiden op staan in maximaal 3 verschillende outfits zoals we vooraf hebben besproken, hieronder vallen fashion, lingerie, esthetisch naakt en erotische duo shoots. In de week daarna ontvangen jullie de door mij geselecteerde foto's die geschikt zijn voor nabewerking. Jullie hebben dan een maand de tijd om samen 5 foto's daarvan te selecteren voor nabewerking. Na ontvangst van de keuze zal ik de foto's binnen 6 weken digitaal in groot formaat aanleveren.

 

 3 uur  €225,-

Locatie shoots

   

Shoot op binnen- locatie

(excl € 10,- voor de reistijd per uur en €0,25 per km)

 

 Elke shoot is mogelijk op een door u gekozen en eventueel bekostigde locatie.

 

0,5 uur extra 

 €25,00 extra kosten

Shoot op buiten- locatie

(excl € 10,- voor de reistijd per uur en €0,25 per km)

 

 Shoots in de stad, op het strand, in de duinen, het bos, een urbex locatie, of andere buitenlocatie in overleg en als het weer dit toelaat.

 

 

 

Overig

1 uur extra €50,- extra kosten

Extra foto's laten bewerken

 

 Afhankelijk van de afname hoeveelheid en het soort foto's

  

€15,-/ €25,-       per stuk

 

Actie

 Bij gebruik van professionele vigasiste, eigen of door Fotodynamic geregeld = 1 extra bewerkte foto gratis.

 

   
Zakelijk

 Glamour Shoots voor zakelijk gebruik. Erotische Glamour shoot voor publicatie en verkoop voor de erotische industrie. Ben je zelfstandig ondernemer in de erotische industrie en heb je behoefte aan foto's die bruikbaar zijn voor publicatie? Speciaal voor de erotische industrie kan ik maatwerk leveren die direct inspelen op je behoefte. Neem voor meer informatie en prijzen contact op.